Rumah » Maklumat Kesihatan » Petua untuk Mencapai Orgasme Besar Walaupun Hanya Melalui Quickie

  Petua untuk Mencapai Orgasme Besar Walaupun Hanya Melalui Quickie

  Seks adalah keperluan. Walau bagaimanapun, tidak semua orang mempunyai cukup masa dan tempat untuk melakukannya. Kini apabila kita mempunyai masa yang terhad, hubungan cepat alias quickie ia boleh menjadi penyelesaian terbaik sebagai cara cepat untuk memenuhi kepuasan nafsu. Eits, jangan salahkan saya! Seks yang cepat juga boleh memuaskan seks biasa, anda tahu! Lebih menarik lagi, jika anda tahu tip dan cara. Lihat sini, mari!

  Tips untuk orgasme hebat melalui seks yang cepat

  Seks yang memuaskan dikenali sebagai sentuhan, ciuman, dan melibatkan pemanasan yang rosak (foreplay) Tetapi jika tidak ada masa untuk mencuba segala-galanya, seks cepat atau quickie adalah pilihan yang tepat.

  Walaupun melakukan hubungan seks cepat, anda dan pasangan anda masih dapat menikmati masa bersama dengan mencuba petua ini.

  Gunakan penggetar

  Wanita memerlukan lebih banyak masa untuk dibangkitkan. Untuk mendapatkan sekitar keadaan dan keadaan yang sedang dikejar untuk masa, tidak mengapa untuk menggunakan mainan seks seperti penggetar. Getaran yang dihasilkan oleh penggetar juga boleh merangsang lelaki pada masa yang sama.

  Mainkan fantasi anda

  Seks fantasi boleh mencetuskan tindak balas seksual secara psikologi kerana tubuh anda secara tidak langsung dapat meniru apa yang difikirkan oleh otak. Di samping itu, fantasi seks juga boleh membuat anda bebas dari gangguan.

  Taburkan tanpa penembusan

  Seks bukan sahaja dicapai melalui penembusan zakar ke dalam faraj. Sekiranya anda terperangkap, cubalah dengan helah cinta lain seperti seks oral, handjobs, atau hanya membuat jenaka dan mencium sambil membuat satu sama lain menggosok alat kelamin mereka (mengeluarkan). Kaedah ini juga tidak kurang menarik, sebenarnya, untuk membawa anda ke orgasme yang hebat!

  Variasi seks pantas apabila dikejar mengikut masa

  Betulkan cepat

  Bend pinggang anda dan letakkan tangan anda pada lutut anda untuk menyokong badan anda. Apabila pasangan anda masuk dari belakang, minta dia memeluk pinggul anda sambil melayan kelentit anda dengan perlahan.

  Kedudukan ini dapat menyentuh zon sensitif anda dengan mudah, sehingga anda akan lebih terangsang.

  Penari balet

  Berdiri antara satu sama lain dan angkat kaki anda untuk mengunci paha atau punggung pasangan anda. Gunakan kaki anda untuk menarik pasangan anda lebih dekat.

  Kedudukan seks ini mudah dilakukan dan masih memuaskan untuk dilakukan jika anda ingin bercinta dengan cepat.

  Pewaris takhta

  Seks yang cepat tidak perlu melakukan penembusan. Anda boleh menikmati sesi seks oral dengan pasangan anda. Melakukan seks mulut yang selamat dengan pasangan anda.

  Duduk di atas kerusi atau sisi katil, dengan kaki anda bergerak. Biarkan pasangan anda mengawal badan anda.

  Dengan kedudukan ini, pasangan anda boleh menyentuh zon sensitif anda secara bebas supaya anda dapat menikmati sesi seks ini lebih banyak lagi.

  Kerusi panas

  Kedudukan ini seperti anda berada di pangkuan pasangan anda. Duduk bersemuka dengan pasangan, mengawal penembusan dengan galakan dan tekanan badan dan tubuh anda.

  Tukang masak besi

  Anda boleh duduk di meja atau perabot mewah lain. Ikat pinggang pasangan anda dengan kaki anda. Pegang pasangan anda dan minta dia menyokong badan anda dengan kedua-dua tangan.

  Cowgirl terbalik

  Kedudukan ini adalah variasi kedudukan wanita di atas. Tetapi ia dilakukan dengan memulihkan kembali pasangan anda. Pasangan anda boleh duduk atau berbaring di belakangnya ketika wanita itu duduk di pangkuan lelaki itu.

  Selain memberikan kebebasan kepada tangan untuk menjelajah badan masing-masing, kedudukan cowgirl terbalik ini dapat memberikan penembusan yang lebih mendalam dengan bonus rangsangan clitoral yang lebih menyeronokkan.

  Pukulan twist

  Duduk di atas meja atau sisi katil dan putar kaki anda ke satu sisi. Tanya pasangan anda berdiri dan menembusi dari sisi.

  Ini adalah cara yang menyeronokkan untuk mempunyai kencang. Kedudukan ini juga mengekalkan kaki anda semasa sesi bercinta untuk memegang lebih rapat apabila pasangan anda menolak.

  Juga Baca:

  • 6 Jawatan Seks untuk Pemula yang Mudah Tetapi Masih Menarik
  • 3 Jawatan Sex Paling Sukar dan Tegang, Berani Mencuba?
  • 6 Lelaki Paling Diinginkan dari Wanita Apabila Mempunyai Seks